Skip to main content

Reply Tool omogućuje pogodnosti za Adriagate iznajmljivače

Čistoća je pola zdravlja i važna stavka kojom se gost vodi prilikom rezervacije smještaja. Redovito održavanje smještaja nužno je kako bi čistoća, koja je gostima iznimno važna, bila na razini. Ako imate tepihe i tapete treba vam vrhunski usisavač. Ako ste pet friendly smještaj treba voditi računa o životinjskim dlakama i redovito dubinski usisavati prostorije i tkanine.

Osim brige o čistoći u unutrašnjosti smještaja važno je posvetiti pažnju i okolišu. Okućnicu, dvorište, bazen, prilaz ili parkirno mjesto također treba održavati i redovito čistiti, te i na taj način ostaviti pozitivan dojam na gosta.

Adriagate i Reply Tool su za vas pripremili pogodnost na odabrani asortiman strojeva i opreme za čišćenje: 10% popusta za SPRINTUS, te 7% popusta za KRANZLE robnu marku.

SPRINTUS

Sprintus ponuda je idelana za vrhunsku čistoću uz najmanji napor, pa tako izdvajamo: suhe usisavače, mokro-suhe usisavače, sigurnosne usisavače (inovativni filteri), usisavače za dubinsko (ekstrakcijsko) čišćenje i podne čistače.

Sprintus je sinonim za prvoklasne proizvode koji se ističu najnovijom tehnologijom, visokim standardom kvalitete kao i poštenim i isplativim cijenama. Izvrstan omjer cijene i učinkovitosti i visoka funkcionalnost u kombinaciji s robusnim konstrukcijskim dizajnom i izdržljivošću čine ove proizvode učinkovitim i ekonomičnim partnerima za profesionalnu industriju čišćenja.

KRANZLE

Kranzle visokotlačni perači na hladnu i toplu vodu su spremni očistiti i najteža zaprljanja na brz i učinkovit način.

U apartmanima, kućama za odmor, dvorištima, bazenima i okućnicama Kränzle uređaji za čišćenje vraćaju površine u život i daju im novi sjaj. Dodatna oprema za uređaje iznimno je raznolika, a njezina primjena toliko raznovrsna, da se ulaganje u Kränzle uređaje isplati već u prvoj godini vlasništva. Za Kränzle uređaje ne postoji zadatak koji je neostvariv, a time Kränzle postaje vaš profesionalni partner za svaki zahtjev u industriji turizma.