Skip to main content

Pravi odgovor za profesionalce

Reply Tool je distributer visokokvalitetnih profesionalnih alata, strojeva i opreme renomiranih europskih i svjetskih proizvođača. Orjentirani smo uglavnom na B2B suradnju, a u Splitu gdje nam je i sjedište, imamo servis i prodajno izložbeni salon na 200 m2 gdje možete doživjeti široku ponudu proizvoda brandova koje zastupamo. Vizija tvrtke je distribuirati najbolje strojeve, alate i opremu za najteže uvjete rada za profesionalne korisnike, te istim tim profesionalcima pružiti stručnu, tehničku, servisnu i marketinšku potporu.

Osim postojećeg portfelja o kojem se pažljivo brinemo kontinuirano pratimo nove tehnologije ovog brzo rastućeg sektora, te istovremeno uvodimo nove brandove i segmente u naše poslovanje.

Ono što mi nudimo našim sadašnjim i budućim partnerima je snažan i profesionalan odnos s našim dobavljačima, kvalitetu, ažurnost i profesionalan pristup pri isporuci robe. Takav odnos s dobavljačima opreme i vlastita servisna služba su garancija i sigurnost našim korisnicima i partnerima kako na nas mogu računati i za dvije, pet ili deset godina za servis i originalne rezervne djelove. Naš tim stručnih djelatnika se konstantno educira i stječe nova znanja kako bi u svakom trenutku mogli pružiti adekvatnu tehničku podršku našim korisnicima.

Reply Tool je tvrtka koja raste i razvija se, prati tržište i inovacije, te smo siguran partner za sve profesionalce u gotovo svim industrijama.