O NAMA

reply tool

VAŠ PARTNER ZA HEAVY DUTY RJEŠENJA I INDUSTRIJSKE APLIKACIJE

Za dobar posao potreban je dobar i kvalitetan alat. Stoga je naša osnovna djelatnost i strategija distribucija kvalitetnog ručnog alata proizvedenog uglavnom u Europi po najvišim standardima kvalitete i ergonomije.

Distribuiramo alat brandova koji do sada nisu bili prisutni na tržištu Hrvatske ili susjednih država , a zbog raznih objektivnih i povijesnih okolnosti. Naši dobavljači su isključivo proizvođači, vrlo visoke kvalitete, specijalisti u svojim asortimanima. Sirovine koje koriste u proizvodnji, dizajn a također i sam proces proizvodnje rezultira superiornim finalnim proizvodima koji zadovoljavaju najstrože Europske norme kvalitete TUV i Europskog odobrenja GS, uz realne tržišne cjene.

Kao proizvođači specijalisti u svojim asortimanima a predstavljeni na jednom mjestu kod jednog distributera u Hrvatskoj i susjednim zemljama , čine atraktivnu ponudu za trgovce i krajnje korisnike. Vjerujemo da partnerski i profesionalni odnos garantira dugu i uspiješnu suradnju , stoga se naše poslovanje i temelji na dugoročnom partnerskom odnosu prema kupcu i našim dobavljačima.

S tim u vezi nastojimo kontinuirano unositi nove sadržaje u ponudu i zadovoljiti sve potrebe naših kupaca ,tržišta i omogučiti dobar i ugodan rad.

Naša primarna djelatnost je distribucija i tehničko/marketinška podrška našim maloprodajnim partnerima i krajnjim korisnicima. Proizvođači koje zastupamo uglavnom dolaze iz Njemačke gdje već desetljećima uspješno posluju i proizvode. Zašto iz Njemačke ? Zato jer su predani izradi izvrsnih alata s najboljim materijalima i predvode industriju u inovacijama. Doista vjerujemo da marke koje prodajemo nose najvišu kvalitetu. To znači da možete kupovati ovdje u REPLY-u i znati – bez sumnje – kupujete prvorazredni alat i dobivate izvrsnu vrijednost za svoj novac.