TOX

“Crvena višenamjenska tipla” proslavila je tvrtku: njemački TOX je postao vodeći u području višenamjenskih tipli. Kao obiteljska tvrtka srednje veličine, od 1941. godine nude oko 1200 modela zidnih tipli i sustava za pričvršćivanje.

Sveobuhvatan asortiman – od šupljih, ekspandirajućih, tipli za teška opterećenja, sanitarnih i okvirnih zidnih tipli do izolacijskih učvršćenja – dosljedno je usmjeren na potrebe kupaca i krajnjih korisnika. Proizvodnja se odvija isključivo u Njemačkoj, u gradu Krauchenwies. To jamči dosljedno visoku kvalitetu proizvodnje, brzo planiranje i mogućnost isporuke, kao i kratke udaljenosti do kupca.

Mnogi se majstori oslanjaju na original – a time i na Tri, crvenu zidnu tiplu. Ova višenamjenska zidna tipla bila je prva takve vrste, a izumili su je 1973. Do danas se oslanjaju na zidne tiple robne marke koje impresioniraju svojom visokom kvalitetom izrade. To ih čini jednim od vodećih dobavljača na njemačkom tržištu – stavljajući ih na prvo mjesto među bezbrojnim metaloprerađivačima, vodoinstalaterima, električarima, tesarima i majstorima suhe gradnje koji svakodnevno koriste TOX tiple.

Danas se zalažu za inovativne proizvode i kompetentna rješenja u području tehnologije zidnih fiksiranja.