Rhino

Vodeći europski proizvođač dodatne opreme za kombije.

Rhino Products je iz skromnih početaka izrastao u međunarodnu grupu tvrtki, s dvije tvornice u Velikoj Britaniji i dodatnim namjenskim lokacijama u Nizozemskoj, Poljskoj i Švedskoj.

S asortimanom koji uključuje krovne nosače, šipke, sustave za prijevoz ljestava, stražnje stepenice, bočne stepenice, cijevi za cijevi i ljestve za vrata, isporučujemo proizvode nenadmašne kvalitete za profesionalne korisnike kombija diljem svijeta. Naši su proizvodi dostupni diljem Ujedinjenog Kraljevstva, Europe i ostatka svijeta putem sveobuhvatne mreže prodavača, centara za ugradnju, prerađivača i online preprodavača.

Rhino Products radi s flotnim vozilima u više gospodarskih sektora dugi niz godina i razumiju da su zahtjevi dodatne opreme za komercijalna vozila za svaki vozni park jedinstveni – ovisno o industriji u kojoj poslujete, s kojim modelima kombija radite i svakodnevnim potrebama vašeg kombija korisnika. Osmislili su svoj asortiman proizvoda kako bi pružili rješenja za pomoć u svim vrstama potreba voznog parka.