Monster Airless

Godine 1973., u dobi od 9 godina Jürgen Linz došao je u kontakt s bezračnim pumpama. U podrumu svojih roditelja rastavio je takvu bezračnu prskalicu u namjeri da je popravi. U to vrijeme njegov otac Gottlieb Linz već je prodavao američke bezračne pumpe. Krajem 1980-ih Jürgen je sastavljao i popravljao TITAN-ove bezračne prskalice. Na sajmu Farbe u Kölnu 1993. godine otac i sin odlučili su na tržište iznijeti vlastite airless raspršivače pod vlastitim brendom. Počela je uspješna priča.

Godine 2002. dogodio se nezaboravan sastanak u TITAN USA i kao rezultat Jürgen Linz preuzeo je zastupanje marke za Njemačku, Austriju i Švicarsku.

Danas je tvrtka drugi najveći uvoznik za TITAN u Europi i jedan od najvećih Graco zastupnika, no ipak je ostala vizija vlastitog airless brenda s pumpama i dodacima. Na temelju desetljeća dugog iskustva, Jürgen je želio raspršivače bez zraka koji su robusni, učinkoviti i bez ikakvih nepotrebnih drangulija – i koji jednostavno ispunjavaju posao.

Od 2018. – 45 godina kasnije – vizija je postala stvarnost. Pod markom Monster Airless uspješno nude kompletan asortiman raspršivača bez zraka.