Exact Pipe Cutter

Exact sustav – rezanje cijevi i skošavanje van granica vaše mašte.

Zamislite rezač cijevi i stroj za skošavanje koji reže vaše cijevi brzo, točno i sigurno. Strojevi su prijenosni, jednostavni za rukovanje i nošenje. Privlačan višestruko nagrađivani dizajn. Može li se još puno tražiti za rezanje cijevi i skošavanje?

Tijekom posljednjih dvadeset godina, Exact je razvio nekoliko modernih i uspješnih električnih alata za rezanje cijevi, skošavanje i obradu. Inovativni proizvodi tvrtke Exact podižu učinkovitost rada cijevi na potpuno novu razinu.

Precizni rezači cijevi prikladni su za sve vrste materijala cijevi:

  • Čelik, nehrđajući čelik, čelične cijevi otporne na kiseline
    Lijevano željezo, nodularni lijev, lijevano željezo s betonskim slojem, cijevi od staklenih vlakana
  • Bakrene cijevi
  • Ventilacijske cijevi
  • Sve vrste plastičnih (PE, PP, PVC itd.) cijevi

Dobrodošli u budućnost preciznog rezanja cijevi gdje radite više s manje truda.

Jedan stroj je sve-u-jednom rješenje koje omogućuje rezanje ili skošavanje cijevi vrlo različitih veličina. Rezanje cijevi znatno je brže (do 10 puta) u usporedbi s tradicionalnim metodama. Dobivene krajnje površine cijevi su precizne i ujednačene kvalitete – cijevi su odmah spremne za spajanje.

Precizni rezači cijevi mogu se koristiti gotovo svugdje, budući da su u većini zemalja odobreni za unutarnju upotrebu – na primjer, u usporedbi s kutnim brusilicama, opasnost od požara je znatno manja.

Precizni rezači cijevi lako se pomiču i koriste se bez napora, jer nije potrebno pridržavati uređaj tijekom rezanja. Budući da je rezanje brzo i ne zahtijeva snagu, fizičko opterećenje pri radu je vrlo malo.

Ergonomski dizajn Exact rezača cijevi omogućuje izbjegavanje nesreća na radu i povezanih odsutnosti. Štoviše, smanjuje se rizik od razvoja bolesti povezanih s radnim naporom.

Svi su na dobitku: zaposlenici se osjećaju bolje na poslu, radni napredak se ubrzava, a poboljšana produktivnost dobra je za profit tvrtke.