AGP

Sa strašću za rješavanje problema, AGP je posvećen optimizaciji i inovacijama profesionalnih električnih alata i motorne tehnologije. Izrađujemo električne alate za razne industrije, s glavnim fokusom na alate za obradu betona i kamena, alate za obradu metala i raspršivače boje bez zraka.

Naša tehnološka stručnost leži u onome što je samo srce električnog alata; motor. Od internog dizajna, preko globalne nabave, do proizvodnje, transformiramo ideje u radne električne alate, pomažući mnogim našim kupcima da donesu nova rješenja na tržište, stvarajući ključne prednosti za uspjeh.

Godine 1989. AGP je započeo kao obiteljska tvrtka od 2 osobe koja je proizvodila električne alate za domaće tržište. Uz godine predanosti i stalnog širenja na nova tržišta, izrasli smo u međunarodnu organizaciju s više od 160 kvalificiranih zaposlenika, koja trenutno distribuira proizvode na 6 kontinenata. AGP Tajvan služi kao centar dizajna i proizvodnje za globalna tržišta. Više od 60% naših proizvoda izvozimo na europsko tržište. Od 2017. godine prodaju i distribuciju AGP proizvoda na europskom tržištu organizira AGP Europe sa sjedištem u Mereu u Belgiji.