system edstrom

Sustav Edström prodaje najfleksibilniji sustav na tržištu za regale za dostavna vozila. Tvrtka je osnovana 1958. godine sa 60 godina iskustva u ovom poslu. Mi smo tržišni lider u Švedskoj i zastupljeni u nekoliko zemalja diljem Europe. Oslanjajući se na naše regale za vozila, možete biti sigurni u učinkovitije, sigurnije i ljepše mobilno radno mjesto. Proizvodi tvrtke System Edström prodaju se i ugrađuju uglavnom preko naših 70 distributera diljem Švedske. Svoje regale za kombi možete naručiti i prilikom kupnje novog vozila. Jednostavno kao vaš predstavnik prodaje transportnih vozila o nama i dobit ćete potrebnu pomoć.

Tvrtka je pokrenuta 1958. Ulf Edstrom, osnivač tvrtke shvatio je da postoji potreba za sustavom regala za razne vrste servisnih vozila. U početku je tvrtka kupila sustave regala za ugradnju u naše trgovine, no ubrzo su shvatili potrebu za mobilnim radnim mjestom.

Danas ćete naći naš glavni ured u Kisti, Stockholm. Ovdje se također nalaze naša dva instalacijska pogona. Naši proizvodi se distribuiraju iz našeg skladišta u Alfti. Corby, u Ujedinjenom Kraljevstvu, mjesto je gdje imamo svoju podružnicu, a također i veliku instalacijsku tvornicu.

Kako bismo osigurali da se vi, naš kupac, osjećate sigurnim pri kupnji proizvoda od nas, certificirani smo prema SS-EN ISO 9001:2008 za naše administrativne rutine.

Naravno, imamo i ekološki certifikat prema SS-EN ISO 14001:2004. Također pripadamo agenciji Packaging and Newspaper