qleen

QLEEN sustavi imaju modularnu strukturu i sastoje se od jedinice za obradu vode, šipkastog sustava od laganih cijevi (ugljika ili aluminijske legure) i raznih specijalnih četkica za različite primjene čišćenja i površina. Vrlo su robusni i pouzdani. Radovi na čišćenju mogu se izvoditi s QLEEN sustavima bez skele, dizala ili podizne platforme do visine od 21 metra. To štedi vrijeme, novac i trud u planiranju.

Rad s QLEEN-om učinkovitiji je od korištenja konvencionalnih metoda čišćenja. Zato što se velike površine mogu čistiti mnogo produktivnije i ekonomičnije. QLEEN znači čišćenje,
ravno s poda. Možete raditi bez napora, pouzdano i sigurno do radne visine od 21 metar. Vrijeme postavljanja i troškovi najma za radne platforme i dizala su eliminirani. To štedi vrijeme i novac. Čak se i teško dostupna područja predmeta ili osjetljive površine mogu očistiti udobno, temeljito i nježno. Zahvaljujući progresivnim i ergonomskim komponentama QLEEN sustavi omogućuju opušten i fluidan rad u svakom trenutku.