max japan

Od 1942. MAX je širom svijeta prepoznat kao vodeći proizvođač vrhunskih industrijskih alata i uredskih proizvoda. MAX proizvodni inženjeri koncentriraju se na razvoj proizvoda s vrlo inovativnim i izdržljivim značajkama kako bi podržali stalno rastuće potrebe profesionalaca koji ih koriste.

MAX Advantage počinje s našim timovima za istraživanje i razvoj, inženjering i proizvodnju, a završava s našim kupcima. Na temelju povratnih informacija krajnjih korisnika, neprestano unapređujemo svoje proizvode kako bismo zadovoljili zahtjeve stvarnog svijeta. Naši bliski radni odnosi s našim kupcima omogućuju nam da ostanemo ispred industrijskih trendova na rastućim tržištima.

MAX industrijski proizvodi sastoje se od izdržljivih, ali laganih alata projektiranih s vrlo inovativnim i patentiranim značajkama. U ovoj kategoriji MAX proizvodi pneumatske strojeve za zabijanje čavala, kompresore s normalnim tlakom / 20 bara visokog tlaka i alate za čelik i beton za građevinsku industriju.

MAX-ova priznanja za kategoriju industrijskih proizvoda uključuju to što je prvi proizvođač u svijetu koji je razvio uređaj za zabijanje krovnih čavala (1982.), alate za vezivanje armaturnih šipki na baterije (1993.), te visokotlačni kompresor i visokotlačne uređaje za zabijanje čavala (1994.).

Podjela proizvoda MAX Office obuhvaća liniju klamarica, uključujući prvi u svijetu “Flat Clinch” klamericu i “Integral” klamericu, koja je uređaj za klamanje prihvaćen i instaliran u fotokopirnim strojevima širom svijeta.

Za korporacije financijskih usluga naš odjel za uredske proizvode prodaje čekove. Za industrijske i obrazovne primjene odjel za uredske proizvode MAX nudi visokokvalitetne sustave za ispis/rezanje znakova i naljepnica te sustave za označavanje cijevi za označavanje kabela.

MAX proizvodi razvijeni su u Japanu i proizvedeni u tvornicama s certifikatom ISO9001 i ISO14001. Svi proizvodi se ocjenjuju kako bi zadovoljili naše vlastite stroge standarde kvalitete.