dutch electro

Već više od 30 godina Dutch Electro transportna rasvjeta razvija i proizvodi rasvjetna tijela i elektroniku za automobilski sektor.

Naša (LED) rasvjetna tijela koriste se u vozilima hitne pomoći, vatrogasnim vozilima, hladnjacima i zamrzivačima, kombijima, gospodarskim vozilima, autobusima, prikolicama i raznim posebnim aplikacijama.

Također isporučujemo naše proizvode pomorskoj industriji i nudimo rasvjetna rješenja za industrijske instalacije gdje se primjenjuju posebni naponi i kompaktni dizajni.

Kontinuirano pratimo razvoj na području rasvjetne tehnike i, gdje je to moguće, primjenjujemo ga u našim rasvjetnim tijelima. Važan primjer nedavnog razvoja je primjena takozvane tehnologije “Light Guide Plate” u našem novom, ultra ravnom Nova LED panelu, koji stvara vrlo lijepu sliku difuznog svjetla.

Rasvjetna tijela tvrtke Dutch Electro poznata su po svojoj pouzdanosti, visokom svjetlu i niskoj potrošnji energije, a posebno su razvijena za teške uvjete u automobilskoj i pomorskoj industriji. Zbog toga su rasvjetna tijela Dutch Electro otporna, između ostalog, na napon punjenja, vlagu i vibracije, a naša elektronika ima ECE R10 odobrenje tipa.