cmc italy

S više od 40 godina djelovanja, CMC je među tvrtkama u sektoru koje najbolje znaju kako interpretirati i implementirati svoju liniju proizvoda kao pomoć za potrebe karoserije. Osnovana 1977. godine, tvrtka je od samog početka uspjela pronaći svoje mjesto unatoč konkurenciji najprestižnijih imena. Uspješno cilja na domaće tržište i brzo se širi na strana tržišta zahvaljujući kompetentnoj i poduzetnoj prodajnoj mreži. Stalna ulaganja u najsuvremenije tehnologije koje omogućuju kompjutorizirano upravljanje proizvodnim procesima spajaju se s konsolidiranim znanjem i iskustvom i ‘zanatskom’ brigom s kojom rade tehnički stručnjaci koji proučavaju i dizajniraju najinovativnije funkcionalne i estetski dopadljive konstrukcije.
Sve to ima oblik stvaranja naprednih industrijskih proizvoda, u skladu s najboljim industrijskim standardima u pogledu performansi, pouzdanosti i trajnosti, zamišljenih s osjetljivošću onih koji brinu o utjecaju na okoliš, zdravlje i sigurnost operateri.

Posebna pozornost posvećena je troškovima energije. Iskustvo i proučavanje zajedno s naprednim kontrolnim sustavima omogućili su nam da razvijemo sustave uštede za obuzdavanje ovih troškova i davanje odlučnih odgovora na ovaj problem.

Kvaliteta upotrijebljenih materijala, izvrsna razina završne obrade i osobna i zadivljujuća proizvodna linija čine ga proizvodom za stručnjake, osmišljenim s pažnjom i profesionalizmom onih koji brinu o vlastitom radu i radu drugih.

Mogućnost umetanja dodataka kao što su podizači, sustavi svjetiljki itd. kako bi pomogli operateru u radnim fazama, omogućuju proizvodu da postigne maksimalnu funkcionalnu razinu.

Konstantna predanost, široka paleta pogona u proizvodnji, modularnost konstrukcijskih elemenata, omogućuju nam da pružimo adekvatne odgovore na svaku potrebu s prilagođenim rješenjima “po mjeri”. CMC oblikuje vaše potrebe.