Rhodius

Prije otprilike šezdeset i pet godina, Manfred Rhodius krenuo je VW autobusom koji je pretvorio u mobilnu radionicu kako bi isprobao svoje novorazvijene rezne ploče u lokalnim tvornicama i pogonima. Sa sobom je donio prve inovativne ploče za rezanje i brušenje koje je proizveo RHODIUS.

Iskustvo i znanje stečeno u praksi brzo je pretočeno u razvoj novih RHODIUS abrazivnih alata. Na primjer, već krajem 1950-ih proizvodnja je prebačena s papira kao podloge na tkaninu od staklenih vlakana – kao što je i danas slučaj s pločama za rezanje i brušenje vezanim smolom.

Ovaj fokus na kupca i stalne inovacije nisu se promijenili u RHODIUS Abrasives do danas.

Ako nešto točno znamo, to je kako rezati i brusiti metal s maksimalnom preciznošću i ekonomičnošću u velikim razmjerima.

Zahvaljujući više od 70 godina iskustva u prodaji temeljenom na partnerstvu, poznaju i razumiju probleme i izazove u svakodnevnom radu profesionalnog korisnika. Dobro razumijevanje proizvoda i aplikacija ključ je savršenog radnog rezultata.

Ovako se vrhunski alati proizvedeni u Njemačkoj stvaraju u RHODIUS-u s njihovim jedinstvenim proizvodnim tehnologijama, koje su bez premca u pogledu kvalitete.