Meclean

Meclean profesionalni strojevi za čišćenje iz Nizozemske predstavljaju novi standard u održivom čišćenju.

Nove serije Trailerjet i Trailerpack: 100% pogon na gorivo ili baterije. Vrhunska mehanička tehnologija bez elektronike. To su profesionalni strojevi za čišćenje koji svoj posao obavljaju iz dana u dan.

Svi Meclean profesionalni strojevi za čišćenje razvijeni su imajući na umu krajnje korisnike: to rezultira čvrstim strojevima koji svoj posao obavljaju iz dana u dan bez ikakvih problema. Bez elektronike i samo funkcionalna, mehanička tehnologija.

MeClean proizvodi tako uključuju visokotlačne čistače, visokotlačne jedinice i prikolice, podne čistače/pometače, podne čistače/sušilice, ekstrakcijske čistače, vakuum čistače, parne čistače, kontrolu korova i urbano čišćenje.

PREDNOSTI Meclean-a

  • Mehanička tehnologija bez elektronike
  • Funkcionalan i jednostavan rad
  • Komponente europske kvalitete
  • Inovativna ekološki prihvatljiva tehnologija

Ove prednosti točno odražavaju Meclean filozofiju. Uvjerenja su da tehnologija mora biti funkcionalna i pouzdana. Stroj za čišćenje mora raditi kada se od njega traži, ništa više, ništa manje.

Meclean uspijeva kombinirati funkcionalnost, kvalitetu i inovativne tehnike kao što su SteamPLUS®, AquaPLUS® i WeedPLUS® koje odgovaraju na glavne ekološke izazove u nadolazećim desetljećima.