CMC Italy

S više od 40 godina iskustva u proizvodnji kabina za bojanje, CMC je jedna od tvrtki u industriji koja je najbolje znala razumjeti zahtjeve autolimarske radionice i dizajnirati liniju proizvoda prilagođenu tim potrebama.

Osnovana 1977. godine, tvrtka je od samog početka zauzela svoje mjesto u industriji unatoč konkurenciji najprestižnijih marki. CMC se uspješno orijentirao na domaće tržište te se brzo proširio na strana tržišta zahvaljujući profesionalnoj i poduzetnoj prodajnoj mreži. Stalna ulaganja u najsuvremenije tehnologije koje omogućuju kompjutorizirano upravljanje proizvodnim procesima stapaju se s konsolidiranim znanjem i iskustvom te majstorskom pažnjom i pažnjom naših tehničara, kako bi se stvorili učinkoviti, inovativni i dobro dizajnirani proizvodi.

Sve to osigurava napredne industrijske proizvode koji zadovoljavaju najviše standarde u industriji u pogledu performansi, pouzdanosti i trajnosti, a dizajnirali su ih oni koji brinu o okolišu, kao i o zdravlju i sigurnosti operatera. Posebna pažnja posvećena je i troškovima energije. Naše iskustvo i istraživanje, kao i napredni sustavi upravljanja, omogućili su nam da razvijemo sustave za uštedu energije dizajnirane za smanjenje ovih troškova i pružanje stvarnih rješenja za ovaj problem.

Kvaliteta upotrijebljenih materijala, izvrsna razina završne obrade, kao i osobni i atraktivan dizajn čine ga proizvodom za stručnjake, dizajniranim s pažnjom i profesionalizmom ljudi koji mare za svoj i tuđi rad.

Mogućnost ugradnje dodataka kao što su dizala, sustavi svjetiljki itd. za pomoć operateru u različitim radnim fazama osigurava najveću funkcionalnost proizvoda.

Naša stalna predanost i širok raspon proizvedenih jedinica, kao i modularnost konstrukcijskih elemenata, omogućuju nam da odgovorimo na svaki zahtjev nudeći rješenja po narudžbi. C.M.C. daje oblik vašim potrebama.