airpress

Prvi Airpress kompresor na tržište je stigao već 1956. godine. Te godine Doeke de Vries i njegov otac Harmen de Vries razvili su svoj prvi povratni kompresor. Ovaj klipni kompresor imao je toliko velik uspjeh da je obitelj de Vries započela s prvim kompresorima K-serije pod imenom Airpress. Bez obzira gdje se nalazite, u radionici, tvornici, na gradilištu ili kod kuće, airpress udovoljava najvišim zahtjevima, pruža najbolju kvalitetu, udobno radi, izdržljiv je i siguran bez kompromisa.

Airpress kompresori su najviše kvalitete i imaju snažan omjer cijene i kvalitete. Imamo razne vijačne kompresore, ali i mini kompresore, tihe kompresore, pokretne kompresore, kompresore bez ulja i stajaće kompresore. Airpress je najbolji na polju kvalitete komprimiranog zraka i često svojim uštedama osigurava uštedu do 20-30% energije.

Na primjer, za razne instalacije kompresora u radionicama i garažama automobila, kupci već godinama koriste Airpress alate. Možete smisliti kolica za alate, razne zračne alate, predmete za svoju radionicu, ali i prikolice i električni alat. Ovaj se alat kontinuirano razvija i uklapa se s instalacijom kompresora Airpress.

Na skladištu imamo i pištolje, pumpe za gume i raspršivače boja i isporučujemo ih odmah. Crijeva  za zrak, koluti za cijevi za zrak, brzi priključci, sigurnosne spojnice i navojni dijelovi dovršavaju priču. Naš širok asortiman i naša velika zaliha osiguravaju da možemo brzo i dobro podržati sva rješenja sa komprimiranim zrakom.